Kraks Fond Byforskning deltager i den internationale ERSA Congress 2016

Med omkring 1.000 deltagere årligt fra alle verdens kontinenter er ERSA-kongressen den største akademiske kongres inden for regionsforskning på verdensplan. I år deltager Kraks Fond Byforskning med en række præsentationer inden for byforskningsfeltet.

Den årlige ERSA-kongres er stedet at være, hvis du arbejder med regions- og byforskning. Kongressen, der over de seneste 10 år er vokset i både størrelse og professionalisme, kan i år bryste sig af at have hele 750 præsentationer på programmet – præsentationer, der omfavner alt fra regional udvikling og vækst til regional bypolitik og -planlægning, iværksætteri, migrationer, smart cities og meget mere endnu. I år deltager også Kraks Fond Byforskning med en række oplæg af enhedens forskere.

MERE INFO

  • 56th ERSA Congress: Cities & Regions: Smart, Sustainable, Inclusive?
  • Hvor? Wien, Østrig
  • Hvornår? Den 23.-26. august 2016

OM ERSA

ERSA (The European Regional Science Association) er en paraplyorganisation for en række nationale organisationer i Europa, der arbejder med regionsforskning. Organisationens primære formål er at fremme regionsforskning, og årligt står ERSA blandt andet for organiseringen af ERSA-Kongressen, EPAINOS-Prisen og EIB-ERSA-Prisen.