Kraks Fond Byforskning deltager i Folkemødet 2015

Kraks Fond Byforskning deltager sammen med Dansk Design Center, Bolius, Copenhagen Solutions Lab og Dansk Arkitektur Center i Folkemødet 2015.

Fra energipolitik til singler i byerne

Fra politisk debat om Danmarks energipolitik til viden om singler i byerne, unges bosætningsmønstre og fremtidens smarte byer. Udviklingen af fremtidens byggede miljø har mange aspekter, som du kan få viden om og være med til at debattere i vores telt under overskrifter “Sammen udvikler vi fremtidens Danmark.”

Kom og se fremtidens Danmarkskort, hør om Smart Cities og intelligente løsninger, hvordan skybrud kan forme vores byer og deltag i debatten om, hvad vi skal leve af i Danmark og hvad der gør os lykkelige i 2050.

Samarbejde om fremtidens Danmark

Kraks Fond Byforskning er gået sammen med Dansk Design Center, Bolius, Copenhagen Solutions Lab og Dansk Arkitektur Center om at sammensætte et program, der favner et bredt felt af aspekter ved udviklingen af fremtidens Danmark.

Fremtidens samfund og byggede miljø er omdrejningspunktet for arrangementerne på Folkemødet 2015 – og de mange organisationer bidrager tilsammen til at understøtte en tværfaglig tilgang til arkitektur, byudvikling, byggeri og design.

Mange af organisationerne har tilknytning til den innovations- og vækst-pilothub, der blev etableret i 2014 i Fæstningens Materialgård på Slotsholmen i København. Visionen for pilotprojektet udvikles pt. af Realdania, Erhvervs- og Vækstministeriet og Københavns Kommune med udgangspunkt i regeringens vækstplan for de kreative erhverv.